Voor dit project hebben we nodig: een tweetal geijkte weegschalen en een ethernetverbinding. Deze klant gebruikt twee geijkte weegschalen voor het afvulproces van zijn producten. De eerste weegschaal weegt de verpakkingen (direct na het reinigen) en de tweede weegschaal weegt de afgevulde verpakking. Beide weegschalen zijn door middel van een ethernetverbinding gekoppeld aan een netwerk waar de uitgezonden data wordt gebruikt om de verpakkingen met het juiste gewicht te vullen. De weegschalen zijn volledig van RVS om een lange levensduur te kunnen garanderen onder vochtige omstandigheden.

Optionele functies:
– etikettenprinter voor productinformatie

Bent u geïnteresseerd in een weegsysteem op maat? Wij denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.