Eindelijk! Een professionele fitnessweegschaal die je BMI en vet/vocht/spiermassa berekent. En dat allemaal zónder dat je in de sportschool met je blote voeten op de weegschaal hoeft te staan. Houd die sportschoenen dus maar lekker aan (dat is ten slotte voor iedereen fijner)! 

Mede daarom is de Soehnle 7850 een best-seller onder sportscholen en dieetpraktijken. Dit model is voorzien van de nieuwste snufjes en ondertussen blijft hij gewoon lekker simpel in gebruik. Het menu is eenvoudig opgebouwd en helpt je snel aan de informatie die je nodig hebt. De resultaten kun je vervolgens op een bonnetje uitdraaien zodat je cliënt goed kan vergelijken of zijn inspanningen/dieet z’n vruchten hebben afgeworpen.

Kenmerken:
– Max weegvermogen: 180 kg
– Aflezing: per 100 gram
– Afmetingen weegplateau: 36,5 x 49 x 129 cm
– Materiaal weegplateau: RVS

Meer info over deze weegschaal: Soehnle 7850

Vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer (036) 522 20 30 of stuur een e-mail naar  info@weegtechniek.nl